LTV Nieuws

Past uw Vughtse woning bij uw leeftijd? Blijven wonen, aanpassen of verhuizen?

VUGHT – Vorig jaar vond een onderzoek plaats onder Vughtenaren van 60 jaar en ouder, daaruit blijkt dat senioren naar tevredenheid wonen in hun dorp. Ondanks de beperkingen aan de woning of de ligging van de woning heeft bijna driekwart van de ouderen de voorkeur de woning te laten zoals ze is. In het merendeel van de woningen van Vughtse ouderen moeten dan echter trappen worden Authentic Matt Moulson Jersey genomen. Tevens blijkt dat 62% van de senioren van 80 jaar en ouder niet meer (goed) in Pierre Garcon Womens Jersey staat is die trappen te lopen. Ook het aantal Russell Okung Womens Jersey valincidenten onder senioren in Vught is erg hoog.
Ouderen Mika Zibanejad Danny Woodhead Youth Jersey Womens Jersey Samen hoort graag van de senioren wat hen weerhoudt om hun woning aan te passen.

Gezondheidsproblemen, huisvestingsproblemen en gevoelens van eenzaamheid zullen meer en meer Cody Zeller Jersey moeten worden ‘aangepakt’ Dexter Fowler Youth Jersey op de plaats waar de senior het liefst woont, in de eigen woning en de vertrouwde buurt. ´De kosten die met noodzakelijke aanpassingen aan oudere woningen gepaard kunnen gaan, en de wens van menig senior om naar een aantrekkelijke nieuwe woning en woonomgeving te verhuizen, vaak dichtbij voorzieningen, vragen echter ook om de beschikbaarheid van andere Antonio Brown Jersey woonvormen’, staat in het rapport. Woont u prettig in uw eigen huis of Authentic Sammie Coates Jersey zou u graag willen verhuizen? Wat zou er volgens u moeten veranderen in uw woonsituatie zodat u langer zelfstandig thuis kunt wonen?  Ouderen Samen hoort graag van u welke ideeën u zelf heeft. Kom naar een van de bijeenkomsten:
• Dinsdag 14 maart        14.00-16.00 uur   Huize Elisabeth, St. Elisabethstraat 2 Vught
• Donderdag 16 maart   19.30-21.30 uur   Café-Restaurant Den Heuvel, Loonsebaan 88 Vught
• Maandag 20 maart      14.00- 16.00 uur   Herberg ’t Wapen van Cromvoirt,  St. Lambertusstraat 72 Cromvoirt
• Woensdag 22 Authentic Vincent Lecavalier Jersey maart    14.00- 16.00 uur   Woonzorgcentrum Theresia, Molenrijnselaan 48 Vught

Wonen is een van de vele thema’s tijdens de bijeenkomsten. Het onderzoeksrapport kunt u bekijken op de website www.ouderensamen.nl