LTV Nieuws

Nieuwe CD/DVD Explosion Rockets ziet 5 maart het daglicht in Hotel Van der Valk in Vught

VUGHT – Zondagmiddag 5 maart wordt de Valkenzaal van Hotel Van der Valk aan de Bosscheweg 2 in Vught bespeeld door The Explosion Rockets. Vanaf 13.00 uur gaat de zaal open en om 14.00 uur begint een Authentic Andrew Norwell Jersey 4 uur durende show met muziek uit de fifties en sixties. Voor de liefhebbers Authentic Dwight King Jersey is er een grote dansvloer. Tijdens dit optreden zal Savage Kalman, de zanger van het eerste uur van de band, de nieuwe CD/DVD presenteren. Savage Kalman Kurt Coleman Womens Jersey stond met The Explosion Rockets in de Authentic Roger Maris Jersey zeventiger jaren als huisorkest in de Tros TOP50 met Tom Mulder.
Ze geven het volmondig toe. Het heeft deze keer inderdaad wel erg lang geduurd voor de band een nieuwe CD maakte. Niet omdat de mannen geen inspiratie hadden, maar gewoon omdat zij de afgelopen jaren met veel diverse projecten bezig waren wat steeds veel voorbereiding kostte. Bijna 2 jaar geleden begonnen de eerste opnames in hun eigen studio in Vught. Zij namen de tijd om een gelikte CD te produceren. Soms werd er maanden niet aan gewerkt om dan weer volop de studio in te duiken. Uiteindelijk is het Authentic Roger Craig Jersey een pracht van een CD geworden met een grote diversiteit aan nummers. Het zijn allemaal beauty’s. Heerlijke ballades waarin Ruud Kuijpers zijn zangkwaliteit laat horen,  worden afgewisseld door stevige rock nummers.  Ook zijn er een aantal gitaar-instrumentals opgenomen. De CD is een echte aanrader voor de liefhebber van muziek uit de eindjaren ’50 beginjaren ’60. The Explosion Rockets hebben in hun 32 jarig bestaan na Larry Fitzgerald Womens Jersey de heroprichting in 1985 al eerder 5 albums, een live CD en 2 DVD’s uitgebracht.
De bedoeling was om een live DVD uit te brengen, samen met een studio CD. De live opnames die gemaakt zijn in het theater in Son waren helaas niet goed genoeg om deze uit te brengen. Maar tijdens een optreden van de band in Luxemburg voor Neue Revu en de Luxemburgse Elvis fanclub zijn er opnieuw video opnames Drew Kaser Womens Jersey gemaakt en Kyle Turris Youth Jersey die wil de band de fans niet wil onthouden. Dus ligt Authentic Leonte Carroo Jersey er nu een live-DVD in combinatie met een studio CD in één box. Wilt u 5 maart verzekerd zijn van een Authentic T. J. Logan Jersey goede zitplaats kom dan op tijd. Kaarten voor dit optreden en de CD/DVD-presentatie zijn te koop via Thom Sens, tel. 06-45.92.85.86 of via explosionrockets@hotmail.com
Meer info www.explosionrockets.nl