Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vughtse Volkskrant journalist naar het Lambertuspodium

februari 17-20:00- 22:00

Op 17 februari organiseert het Lambertuspodium een avond over de komende Tweede Kamerverkiezingen. De inleiding wordt verzorgd door Olaf Tempelman, journalist bij de Volkskrant. Sinds begin januari maakt hij een artikelreeks onder de naam Standplaats Vught. In de aanloop naar de verkiezingen peilt Olaf Tempelman de stemming in het land. Dat doet hij vanuit een microversie van Nederland: Vught. Hoe hebben de decentralisatie in de zorg, de versobering van de renteaftrek en al die andere kabinetsmaatregelen Vught en daarmee Nederland veranderd?

Op 17 februari zal Olaf de achtergrond schetsen van zijn artikelreeks en met het publiek in gesprek gaan om van nog meer Vughtenaren te horen hoe de stemming is in het dorp. Olaf Tempelman is geboren in Vught en na een aantal jaren in het buitenland, sinds enkele jaren weer teruggekeerd naar Vught. Hij was tussen 2000 en 2008 correspondent in Oost-Europa – standplaats Boekarest – en daarna drie jaar verbonden aan de boekenredactie van de Volkskrant. Boeken en Oost-Europa laten hun sporen na in zijn huidige vrije functie.

Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5

Aanvang  20.00 uur

Entree  € 7,50.

Bij voorkeur reserveren per mail, maar is niet noodzakelijk (lambertuspodium@gmail.com) of tel. 073-6566318 (tussen 17.30 en 19.30uur)

Gegevens

Datum:
februari 17
Tijd:
20:00- 22:00