Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Filharmonisch Jeugdorkest in Vught

februari 19-15:00- 17:00

Het Filharmonisch Jeugdorkest geeft op zondag 19 februari een ‘Concert voor Jong en Oud’ in Vught. Dit ‘Concert voor Jong en Oud’ vindt plaats op 19 februari in het Maurick College aan de Titus Brandsmalaan 1 in Vught en begint om 15.00 uur. Er worden enkele ‘klassieke toppers’ gespeeld, die herkenbaar zijn voor zowel volwassenen als kinderen. De 14-jarige soliste Iris van Nuland geeft ook een optreden. Zij won in 2016 de landelijke talentenwedstrijd ‘Superkids’.

Maarten Ducrot, wielercommentator bij de NOS en muziekliefhebber, treedt op als verteller. Verder staan de ouverture uit ‘Die Fledermaus’ en een opzwepende Amerikaanse square dance van Aaron Copland op de rol. Aan het einde is er de ‘Speelgoedsymfonie voor orkest en speelgoedinstrumenten’. Alle kinderen in het publiek krijgen dan een speelgoedinstrument en mogen meespelen.

Kaarten zijn te bestellen via de website of middels een mail naar FOH. Ook zijn ze verkrijgbaar bij aanvang van het concert op zondag 19 februari bij het Maurick College. Volwassenen betalen 15 euro, kinderen tot 18 jaar en CJP-pashouders 7,50 en kinderen tot 12 jaar 5 euro.

Gegevens

Datum:
februari 19
Tijd:
15:00- 17:00

Locatie

Maurick College
Titus Brandsmalaan 1
Vught, Nederland
+ Google Maps