LTV-NIEUWS.NL - LTV-TELEVISIE.NL - LINKPUNT.NL
Neem contact op via: redactie@ltv-televisie.nl
Adverteren: harrie@ltv-televisie.nl

Adverteren op LTV

ADVERTEREN / BANNERS
Graag verwelkomen wij u als adverteerder al vanaf 49,00 euro per maand op LTV NIEUWS (ltv-nieuws.nl, ltv-televisie.nl en linkpunt.nl) maar ook Facebook en Twitter. LTV NIEUWS richt zich met dagelijks nieuws en video’s op de regio als waar ook u zich op richt en uw (potentiele-) klanten woonachtig zijn. Uw regio dus! Onze media zijn een garantie voor een breed publiek. Klik hier voor uw interesse…
hier clicken button
VIDEO / PRODUCTIES
Linkpunt Multimedia visualiseert uw ‘boodschap’ op pakkende wijze, voor gemeente, commercieel ondernemer of bijvoorbeeld woningcorporatie. Daarnaast verzorgt Linkpunt Multimedia videoclips en impressies en reportages van evenementen en activiteiten. Wat te denken van woningcorporaties die hun huurders op de hoogte willen brengen van plannen en ontwikkelingen. Of gemeenten die in toenemende mate gebruik maakt van audiovisuele content. Het gaat dan promo’s om met name gebruik van regelingen te stimuleren of inwoners te attenderen op veranderingen in die regelgeving. Maar diezelfde gemeenten hechten er ook aan om actuele ontwikkelingen binnen de gemeentegrenzen onder de aandacht te brengen via korte video’s op de eigen website en de eigen Twitter en Facebook accounts. Dat geldt ook voor activiteiten die men van publiek belang acht en graag promoot. Anders dan via ‘print’ communiceert een gevisualiseerde ‘boodschap’ eigentijds en vlotter richting een zo breed mogelijk publiek.
VIDEO BOODSCHAP (vanaf 199,00 euro)
Maximaal 30 minuten opnamen  + eindmontageFLITSITEM (399,00 euro)
Maximaal 30 minuten opnamen (incl. eventueel interview) + eindmontage
Running-time item: +/- 2 minuten
VIDEO ITEM (499,00 euro)
Maximaal 60 minuten opnamen (inclusief eventueel interview) + eindmontage
Running-time item: n.o.t.k.
VIDEO ITEM XL (699,00 euro)
Maximaal 120 minuten opnamen (inclusief eventueel interview) + eindmontage
Running-time item: n.o.t.k.
Linkpunt Multimedia werkt in full-HD, zowel opname als eindmontage. Naast een hoogwaardige kwaliteit master wordt standaard een 720p versie (H264 / .mp4) meegeleverd voor alle online gebruik van de video. Met de prijzen als gehanteerd door Linkpunt Multimedia hoeft het inzetten van audiovisueel materiaal als onderdeel van uw communicatie geen buitensporige belasting van de beschikbare budgetten te betekenen voor uw organisatie:
T.  06. 291 12 872
W. linkpunt.nl/ltvnieuws/adverteren.html